BOKFÖRING i GÖTEBORG FÖR ALLA BEHOV

Vi förstår att varje företag är unikt och kräver skräddarsydda lösningar. Som din redovisningsbyrå är vi här för att underlätta och optimera din företagsekonomi. Med fokus på flexibilitet strävar vi efter att förstå exakt vad ditt företag behöver för att blomstra.

Våra erfarna redovisningskonsulter arbetar enligt de högsta svenska standarderna för redovisningsuppdrag. Oavsett om det handlar om löpande redovisning, årsbokslut, fakturering eller komplexa moms- och skattefrågor, så är vi här för att ta hand om allt.

Korredo kan sköta hela eller delar av din ekonomi, vilket inkluderar betalning av leverantörsskulder, personaladministration, påminnelsehantering och mycket mer. Vår expertis sträcker sig från det grundläggande till det avancerade för att säkerställa att din ekonomi är i trygga händer.

Välj Korredo som din pålitliga partner för bokföring, redovisning och ekonomisk rådgivning. Vi är här för att förenkla och förbättra din företagsekonomi, så du kan fokusera på att driva ditt företag framåt.

Ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi kan stödja din verksamhet!

Prisförfrågan

På dina vilkor

Att vara kund hos Korredo innebär en smidig upplevelse. Vi tar hand om din bokföring effektivt och till förmånliga priser. Du har friheten att driva ditt företag på dina villkor, samtidigt som vi skapar anpassade system baserat på dina behov. Om du föredrar att skapa fakturor direkt i våra system är det inga problem. Alternativt kan du fortsätta att generera dem som pdf:er om det passar dig bättre. Beroende på företagets storlek kan du även välja att undvika att ta emot post eller låta oss hantera betalningen av leverantörsfakturor. Oavsett ditt val, kan du enkelt skicka in allt material genom vår mobilapp, och sedan tar vi hand om resten. Det blir inte enklare än så!

Full support/stöd

Hos Korredo får du alltid personlig service med en dedikerad redovisningskonsult som har full insikt i ditt företag. Din redovisningskonsult är din rådgivare när det gäller ekonomiska frågor. Trots att vi hanterar ditt bolags ekonomi digitalt, värdesätter vi en nära relation med dig som kund. Du är alltid välkommen att kontakta din redovisningskonsult för att få svar på dina frågor. Vi finns tillgängliga via e-post, telefon eller för en personlig mötesstund över en kopp kaffe. Det är så vi anser att en riktigt bra redovisningsbyrå bör fungera.

Lätt att hålla koll

Som kund hos Korredo får du varje månad en överskådlig och snygg rapport med all relevant information om ditt företags ekonomiska status. Rapporten inkluderar resultaträkning, balansräkning, kund- och leverantörsreskontra samt en summering av eventuella skulder till Skatteverket. Din redovisningskonsult lägger även till en kommentar som framhäver de viktigaste slutsatserna baserat på periodens rapport. Vi värdesätter flexibilitet och förstår att du kanske inte är intresserad av allt detaljerat. Därför informerar vi tydligt om vad vi har deklarerat åt dig och de totala skatter och momsbelopp som behöver betalas.

Korredo erbjuder:

 • Löpande bokföring
 • Löneadministration
 • Månadsavstämningar
 • Årsbokslut och årsredovisning
 • Inkomstdeklarationer
 • Momsdeklarationer
 • Bokslutstransaktioner
 • Periodiseringar
 • Avskrivningar
 • Bokslutsdispositioner
 • K10 - Utdelning
 • Rådgivning
Låt oss talas vid

Bokföring oavsett företagsform

Korredo, din pålitliga redovisningspartner i Göteborg, ger dig och ditt företag en säker och effektiv bokföringslösning. Vårt engagemang är att erbjuda modern och kvalitetssäker bokföring till företag i alla storlekar – oavsett om du driver en enskild firma eller ett expansivt aktiebolag.

Vi värdesätter varje klient och sätter alltid dig i första rummet. Våra dedikerade konsulter arbetar proaktivt för att säkerställa att din företagsredovisning och löpande bokföring hanteras på ett fackmannamässigt sätt, i strikt överensstämmelse med Skatteverkets regler och rekommendationer.

Oavsett vilken bolagsform du har eller vilken omsättning ditt företag har, har vi kunskapen och resurserna för att möta dina unika behov. På Korredo förstår vi att varje företag är annorlunda, och därför är vårt team redo att hjälpa till med alla typer av bokslut, oavsett komplexitet.

Behöver du göra ett bokslut för din enskilda firma eller ett omfattande aktiebolag? Oroa dig inte! Vi på Korredo är experter på att anpassa våra tjänster efter din bolagsform och omsättning.

Låt oss ta hand om din bokföring på ett sätt som inte bara möter, utan överträffar, dina förväntningar. Kontakta oss på Korredo idag för att inleda en framgångsrik resa mot en trygg och effektiv bokföring.

Bli en av oss - kom till Korredo du oxå!

Som kund hos Korredo kan du tryggt delegera ansvaret för löpande bokföring, redovisning och löneadministration till oss. Vi säkerställer effektivitet och noggrannhet i arbetet. Din löpande bokföring skickar du enkelt in digitalt via mobil eller e-post. Om du föredrar det, kan vi även hjälpa dig att ställa om posthanteringen och undvika onödig administration. Vi bokför materialet och returnerar lättförståeliga periodrapporter med anpassad information efter dina önskemål.

Utöver löpande bokföring tar Korredo även hand om företagets löner. Med vår löneadministratör behöver du bara rapportera lönegrundande uppgifter online, och vi tar hand om resten, inklusive komplexa aspekter som semester och sjukdom.

Genom läseaccess till kundens bankkonton har vi full koll på leverantörs- och kundreskontra, vilket minimerar risken för obetalda fakturor och påminnelseavgifter. Det säkerställer också att företagets likviditet maximeras.

Som kund hos Korredo har du flexibilitet när det gäller fakturering. Du kan använda vårt enkla onlinebaserade system eller fortsätta med din nuvarande lösning. Oavsett val stöder vi dig. Periodrapporten inkluderar även kundreskontra för de som vill skicka ut fakturapåminnelser själva, medan vi gärna hjälper de som föredrar att få stöd med detta. Vi kan även ta hand om betalningarna åt dig.

P.S. Vår digitala redovisning är även grön redovisning, vilket sparar resurser och minskar miljöpåverkan. Detta resulterar i sänkta kostnader för våra kunder, vilket skiljer oss från många andra byråer.

Vi hjälper dig som;

Företag & företagsanalys

Företagsanalys är viktigt för att utvärdera och förbättra ett företags utveckling. Vi genomför analyser av lönsamhet, nyckeltal och finansiering för att stödja bättre ekonomisk styrning. Genom att öka förståelsen för företagets ekonomiska utveckling och samband kan beslutsprocessen förbättras. 

Familjeföretag

För ägarledda företag, som till exempel familjeföretag, är skattefrågor avgörande för verksamheten – både för ägaren och familjen. Vi tar en helhetsbild och ger ekonomiska analyser för både kortsiktig och långsiktig strategi. Med vår djupa kunskap om aktuella skatteregler kan vi erbjuda rådgivning för effektiv skatteplanering som gynnar både företaget och ägarna.

Bostadsrättsförening

Att välja ekonomisk förvaltning är en av de mest betydelsefulla besluten för en styrelse i en bostadsrättsförening. Det är något som måste fungera smidigt. Hos oss kan ni förvänta er en personlig, tillgänglig och bekymmersfri ekonomisk förvaltning med det där lilla extra.

Vid nystart bolag

Vi erbjuder stöd till entreprenörer med startups eller tillväxtföretag som behöver professionell hjälp med redovisning och rådgivning. För nystartade företagare kan det vara utmanande att hålla koll på bokföring och olika skatter. Om du strävar efter snabb tillväxt är det fördelaktigt att låta oss ta hand om dessa aspekter, så att du kan fokusera fullt ut på din affärsidé

Låt oss talas vid

Din framgång, vår prioritet – Vi tar hand om ditt pappersarbete!