Bokföring Göteborg

FAST PRIS PÅ BOKFÖRING, MÅNADSFAKTURERING

Bokföring har aldrig varit enklare. Samarbeta via mobilen. Vi hjälper dig få bättre lönsamhet men även sänka dina bokföringskostnader. Löpande bokföring med 3 månaders uppsägningstid. Vi har gedigen erfarenhet av Visma, Fortnox och Bokio. Slå oss en signal redan idag!

Tel. 0702-283782

Prisvärd digital bokföring 

Vi på Korredo erbjuder prisvärda bokföringstjänster i Göteborg till fasta priser, så du behöver aldrig oroa dig för oväntade kostnader. Vårt erfarna team av konsulter kan hjälpa dig med allt från löpande bokföring till bokslut och redovisningstjänster. Vi erbjuder digital bokföring så du kan befinna dig vart du vill i Sverige eller världen, du måste inte befinna dig i Göteborg.

Bokföring för små som stora företag

Behöver ditt företag professionell hjälp med bokföring och redovisning? Anlita Korredo, en erfaren redovisningskonsult som har arbetat med både stora och små uppdrag. Det spelar ingen roll om du är en markägare som behöver hjälp med deklarationen eller en butik med ett större kassasystem. Vi ser till att ni har en korrekt bokföring oavsett bransch.

Bokföring i Göteborg - Korredo

Aktiebolag
Enskild firma
Bostadsrättsförening
Annat

Avsändare

Ingen fil vald

Rådgivning i samband med bokföring

Vi förstår att bokföring kan vara överväldigande, särskilt för småföretagare. Men med Korredo behöver du inte bekymra dig. Vi tar hand om allt åt dig, så du kan fokusera på att driva ditt företag. När du behöver hjälp med bokföring i Göteborg, är vi alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig den bästa möjliga service.

Bokföring till ett fast månadspris

Så varför inte begära ett fast pris från oss redan idag idag och upptäcka hur Korredo kan hjälpa dig att ta hand om din bokföring på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt? Vi är en av de ledande bokföringsbyråerna i Göteborg och vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa bokföringstjänster till konkurrenskraftiga priser. Låt oss hjälpa dig att ta hand om ditt företags bokföring, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder för dig: att driva ditt företag framåt.

"Enkla lösningar"

Med Korredos enkla lösningar kan jag fokusera på min verksamhet istället för att drunkna i papper och kvitton.

Cirkus Unik - 09/07/2021

"Allt inom ekonomi"

Korredo hjälper oss med allt inom ekonomi vilket är perfekt för oss som reser mycket mellan olika länder.

F&D Scandinavia AB - 09/07/2021

"Smidiga lösningar"

Med Korredos smidiga lösningar känner jag mig trygg och kan lägga min tid på utveckla mitt företag istället.

Nordic Associates AB - 09/07/2021