Om oss - Korredo

Över 20 års erfarenhet inom företagsekonomi

Kontakta Korredo idag!

Djelal Axoyson

Certifierad redovisningsbyrå

Korredo grundades av mig, Djelal Axoyson, 2015 med målet att mina kunder ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet istället för tidskrävande administration.

Med över 20 års erfarenhet inom företagsekonomi kan jag komma med olika lösningar som passar din verksamhet och företagskultur.

Jag tror på personliga och långvariga kundrelationer där du får ett större engagemang än vad du skulle få av en stor byrå. Sedan start har Korredo växt genom att mina kunder rekommenderat mig vidare för att deras samarbetspartners ska få samma korrekta, personliga och enkla lösningar för sin företagsekonomi.

Kontakta mig redan idag för att se hur Korredo korrekt, personligt och enkelt kan hjälpa ditt företag.

kontakta korredo

Kontakta Djelal Axoyson på KORREDO AB

Genom att undvika papper och onödiga transporter kan vi tillsammans minska vår miljöpåverkan och spara värdefull tid. Din trygghet är viktigast för mig och därför är alltid ett personligt möte eller telefonrådgivning bara ett samtal bort. 

Kontakta mig redan idag för att se hur Korredo korrekt, personligt och enkelt kan hjälpa ditt företag.

Korredo

Herkulesgatan 3C

41703 Göteborg

Org.nr: 559031-2152

Recencera vårt bolag

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Korredo aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Korredo.