Bokslut - Korredo

Bokslut Göteborg - Din lokala redovisningsbyrå

Kontakta Korredo idag!

Fullskalig årsredovisning på rätt sätt

Bokslutet är en kontroll av årets löpande bokföring. Bokslutet leder sedan fram till årsredovisningen som är en rapport över vad som har hänt i företaget under året. Alla aktiebolag måste enligt lag lämna in en årsredovisning till Bolagsverket.

Korredo erbjuder:

  • Årsredovisning
  • Årsavstämning
  • Bokslutstransaktioner
  • Periodiseringar
  • Avskrivningar
  • Bokslutsdispositioner
kontakta korredo

Bokslut oavsett företagsform

Vilken typ av bokslut du behöver göra beror på vilken bolagsform och/eller ditt företags omsättning. På Korredo vet vi vad som krävs för varje bolagsform och kan självklart hjälpa till med alla typer av bokslut. Nedan har vi samlat ihop lite information kring vad som gäller för varje bolagsform. 

Behöver du hjälp med bokslut & din årsredovisning 

Genom att undvika papper och onödiga transporter kan vi tillsammans minska vår miljöpåverkan och spara värdefull tid. Din trygghet är viktigast för mig och därför är alltid ett personligt möte eller telefonrådgivning bara ett samtal bort. 

Kontakta mig redan idag för att se hur Korredo korrekt, personligt och enkelt kan hjälpa ditt företag.

Korredo

Herkulesgatan 3C

41703 Göteborg

Org.nr: 559031-2152

Recencera vårt bolag

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Korredo aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Korredo.