Löneadministration - Korredo

Hjälp med lönehanteringen för ditt företag

Kontakta Korredo idag!

Outsourca din lönehantering

Vi ser till att ni lätt kan följa allt från tidrapporter och reseräkningar till bonusar och förmåner. Korredo utgår alltid från en noga planerad och ständigt uppdaterad dokumentation kring  era lönerutiner och processer. Redovisning och lönehantering är något av det viktigaste i ett fungerande företag. Att anställda kan räkna med att lönerna blir rätt och betalas ut på rätt dag stäker förtroendet och välmåendet hos alla.

Korredo erbjuder:

  • Marknadens ledande system
  • Enkla lösningar
  • Utlägg & tidrapportering
  • Kollektivavtal
  • Personliga möten
  • Digital hantering
kontakta korredo

Effektiv lönehantering i Göteborg

Lönehanteringen är ofta en naturlig del av redovisningen när vi tar hand om hela ekonomin och redovisningen för ett företag.

Lön är ett område fullt av regler och lagar, och kräver därför en överblick för att allting ska bli rätt. För att hantera lönerna korrekt gäller det att ha koll på kollektivavtal, semesterregler, personalförsäkringar, skatteregler och mycket mer. Hos oss får du en komplett löneadministration med säker hantering och löpande rapportering av företagets löner.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor!

Funderar ni på att Outsourca lönehanteringen?

Genom att undvika papper och onödiga transporter kan vi tillsammans minska vår miljöpåverkan och spara värdefull tid. Din trygghet är viktigast för oss och därför är alltid ett personligt möte eller telefonrådgivning bara ett samtal bort. 

Kontakta oss redan idag för att se hur Korredo korrekt, personligt och enkelt kan hjälpa ditt företag.