Kontakta KORREDO - Korrekt Redovisning 

bokio redovisning Göteborg

Tel. 0702-283782

Är ni i behov av EN Redovisningsbyrå Med BOKIO specialister  ?

Anlita Korredo om ni behöver professionell hjälp med redovisning och bokföring. Vi har många års erfarenhet av små uppdrag som redovisningskonsult. Det spelar inte någon roll om du är en markägare som behöver hjälp med deklarationen eller en butik med ett kassasystem. Korredo ser till att ni har en korrekt bokföring oavsett bransch.

Korredo erbjuder Bokio specialister:

  • Auktoriserade redovisningskonsulter
  • Affärsplanering
  • Breda branschkunskaper
  • Enkla och flexibla lösningar
  • God lokalkännedom
  • Ekonomi, juridik och rådgivning – Allt på samma ställe!
kontakta korredo

KORREDO SKAPAR KRAFT & TROVÄRDIGHET

För att få en bra grund till att fatta rätt beslut är det viktigt att veta hur företaget utvecklats med tiden. Vi hjälper er förstå resultat och bokslut genom att få kontroll och uppföljning av verksamheten.

Tillsammans väljer vi den metod som passar er bäst. Vi har många års erfarenhet av olika arbetssätt när det kommer till redovisning. Vi arbetar både digitalt eller med en mer traditionell redovisning. Vårt fokus ligger på personlig service och bemötande samt korrekt utförd bokföring och redovisning.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor!

Vi hjälper dig skapa bättre förutsättningar digitalt

Genom att undvika papper och onödiga transporter kan vi tillsammans minska vår miljöpåverkan och spara värdefull tid. Din trygghet är viktigast för oss och därför är alltid ett personligt möte eller telefonrådgivning bara ett samtal bort. 

Kontakta oss redan idag för att se hur Korredo korrekt, personligt och enkelt kan hjälpa ditt företag.