Redovisningsbyrå Göteborg med omnejd

Lönsamhetsstyrning genom proaktiv rådgivning, visuella rapporter, budgetering & nyckeltal. Vi gör att ni slipper tidskrävande administration och kan fokusera på kärnverksamheten.

Redovisningsbyrå Göteborg

Redovisningsbyrå Hisingen

Hisingen

Redovisningsbyrå Backaplan

Backaplan

Redovisningsbyrå Ringön

Redovisningsbyrå Lindholmen

Redovisningsbyrå Eriksberg

Redovisningsbyrå Nordstan

Redovisningsbyrå Göteborg med omnejd

Smidig fakturahantering. Digital redovisning. Komplett ekonomitjänst.

Revisionsbyrå

Anlita Korredo om ni behöver professionell hjälp med redovisning och bokföring. Vi har många års erfarenhet av stora och små uppdrag som redovisningskonsult

Lönehanteringen

Vi ser till att ni lätt kan följa allt från tidrapporter och reseräkningar till bonusar och förmåner. Korredo utgår alltid från en noga planerad och ständigt uppdaterad dokumentation kring  era lönerutiner och processer.

Ekonomisk rådgivning

Vi erbjuder pålitliga helhetslösningar för både stora och små företag. Med smarta digitala lösningar slipper du tänka på tidskrävande administration och pappershögar. 

Kontakta oss:  0702-28 37 82

Light Preamble - Seasonal announcement or note

Korredo

Herkulesgatan 3C

41703 Göteborg

Org.nr: 559031-2152

Recencera vårt bolag

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Korredo aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Korredo.