Lokal redovisning nära dig

Lönsamhetsstyrning genom proaktiv rådgivning, visuella rapporter, budgetering & nyckeltal. Vi gör att ni slipper tidskrävande administration och kan fokusera på kärnverksamheten.

Boka 1 timma för gratis rådgivning

Lokal redovisning Göteborg med omnejd

Smidig fakturahantering. Digital redovisning. Komplett ekonomitjänst.

Redovisning

Anlita Korredo om ni behöver professionell hjälp med redovisning och bokföring. Vi har många års erfarenhet av stora och små uppdrag som redovisningsbyrå.

Lönehanteringen

Vi ser till att ni lätt kan följa allt från tidrapporter och reseräkningar till bonusar och förmåner. Korredo utgår alltid från en noga planerad och ständigt uppdaterad dokumentation kring  era lönerutiner och processer.

Ekonomisk rådgivning

Vi erbjuder pålitliga helhetslösningar för både stora och små företag. Med smarta digitala lösningar slipper du tänka på tidskrävande administration och pappershögar. 

Kontakta oss som redovisning på plats eller digitalt

Genom att undvika papper och onödiga transporter kan vi tillsammans minska vår miljöpåverkan och spara värdefull tid. Din trygghet är viktigast för oss och därför är alltid ett personligt möte eller telefonrådgivning bara ett samtal bort. Kontakta oss redan idag för att se hur Korredo korrekt, personligt och enkelt kan hjälpa ditt företag.

Redovisningsbyrå Göteborg

Redovisningsbyrå Hisingen

Hisingen

Redovisningsbyrå Backaplan

Backaplan

Redovisningsbyrå Ringön

Redovisningsbyrå Lindholmen

Redovisningsbyrå Eriksberg

Redovisningsbyrå Nordstan

Tel:  031-213120

Light Preamble - Seasonal announcement or note