Lokala konsulter I Göteborg med omnejd

Lönsamhetsstyrning genom proaktiv rådgivning, visuella rapporter, budgetering & nyckeltal. Vi gör att ni slipper tidskrävande administration och kan fokusera på kärnverksamheten.

Boka 1 timma för gratis rådgivning

Lokal DIGITAL EKONOMIkonsult

Smidig fakturahantering. Digital redovisning. Kompletta ekonomitjänster.

Redovisningskonsult

Anlita Korredo om ni behöver professionell hjälp med redovisning och bokföring. Vi har många års erfarenhet av stora och små uppdrag som Redovisningskonsult.

Lönehanteringen

Vi ser till att ni lätt kan följa allt från tidrapporter och reseräkningar till bonusar och förmåner. Korredo utgår alltid från en noga planerad och ständigt uppdaterad dokumentation kring  era lönerutiner och processer.

Ekonomisk rådgivning

Vi erbjuder pålitliga helhetslösningar för både stora och små företag. Med smarta digitala lösningar slipper du tänka på tidskrävande administration och pappershögar. 

Kontakta oss som Redovisningskonsult på plats eller digitalt

Genom att undvika papper och onödiga transporter kan vi tillsammans minska vår miljöpåverkan och spara värdefull tid. Din trygghet är viktigast för oss och därför är alltid ett personligt möte eller telefonrådgivning bara ett samtal bort. Kontakta oss redan idag för att se hur Korredo korrekt, personligt och enkelt kan hjälpa ditt företag.

Redovisningskonsult Göteborg

Redovisningskonsult Hisingen

Hisingen

Redovisningskonsult Backaplan

Backaplan

Redovisningskonsult Ringön

Redovisningskonsult Lindholmen

RedovisningskonsultEriksberg

Kontakta oss:  031-213120

Light Preamble - Seasonal announcement or note