Bokföringshjälp innan revisorn kommer - Korredo

Revisor Göteborg Småföretag

Boka 1 timma för gratis rådgivning

Skillnaden mellan redovisningskonsult och en revisor? 

Det är vanligt att förväxla redovisningskonsult och revisor eftersom de låter lika och är inom samma yrkeskategori som arbetar med företagsekonomi. Skillnaden är dock betydande. Redovisningskonsultens huvuduppgift är att löpande bokföra företagets ekonomiska händelser året runt, medan revisorn kommer in efter att bokslutet är klart. Revisorn kontrollerar att allt är korrekt innan det rapporteras till Bolagsverket. Denna process är endast obligatorisk för större företag enligt lag. För mer information om detta, se nedan.

Redovisningsbyrå/konsult: Ansvarig för daglig bokföring året runt. Revisor: Anlitas för att granska och säkerställa korrektheten i redovisningskonsultens bokslut.

Korredo som redovisningsbyrå erbjuder:

  • Auktoriserade redovisningskonsulter
  • Affärsplanering
  • Breda branschkunskaper
  • Enkla och flexibla lösningar
  • God lokalkännedom
  • Ekonomi, juridik och rådgivning – Allt på samma ställe!
Låt oss talas vid

KORREDO SKAPAR KRAFT & TROVÄRDIGHET

För att få en bra grund till att fatta rätt beslut är det viktigt att veta hur företaget utvecklats med tiden. Vi hjälper er förstå resultat och bokslut genom att få kontroll och uppföljning av verksamheten.

Tillsammans väljer vi den metod som passar er bäst. Vi har många års erfarenhet av olika arbetssätt när det kommer till redovisning. Vi arbetar både digitalt eller med en mer traditionell redovisning. Vårt fokus ligger på personlig service och bemötande samt korrekt utförd bokföring och redovisning.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor!

Söker du bokföringshjälp - vi hjälper dig!