redovisnings-konsult i Göteborg - Professionell rådgivning

Boka 1 timma för gratis rådgivning

redovisningskonsult SOM GER MER KRAFT TILL DITT FÖRETAG!

Anlita Korredo om ni behöver professionell hjälp med redovisning och bokföring. Vi har många års erfarenhet av stora och små uppdrag som redovisningskonsult och byrå. Det spelar ingen roll om du är en markägare som behöver hjälp med deklarationen, hantverkerkare till eller en butik med ett större kassasystem. Vi ör perfakta byrån för dig upp till 20 anställda. Korredo ser till att ni har en korrekt bokföring oavsett bransch. Kontakta oss redan idag för att se hur Korredo kan hjälpa er på ett korrekt, personligt och enkelt sätt. Vi erbjuder allt från personliga möten hos oss eller hos er, med helt digital redovisning utan fysisk kontakt. Vi anpassar oss efter ert bolag. Boka tid för bokföringshjälp.
 

Vi GÖR DITT FÖRETAG BÄTTRE

Vi förstår att varje företag är unikt, och vårt arbete formas efter dina behov och framtidssatsningar. Digitalisering och automatisering kan gynna de flesta verksamheter, och om din ambition är tillväxt, anpassar vi rutiner för att hålla steg med fler anställda, kunder, och eventuellt expansion till nya orter.

För företag som redan vuxit ligger ofta fokus på försäljning och produktutveckling. Då kan det vara dags att optimera administration och ekonomistyrning. När tillväxten ökar behöver du aktuell ekonomisk information. Vår redovisning hjälper dig analysera lönsamhet, underlättar beslutsfattande och kan frigöra likviditet för ökat rörelseutrymme.

Vi stöttar ditt företag genom att Implementera effektiva rutiner och processer.Hjälper dig med digital redovisning och automatisera delar av administrationen och bokföringenUtveckla en långsiktig plan för ekonomistyrning
Med oss som redovisningsbyrå får ditt företag en pålitlig ekonomisk grund att bygga på. Vi strävar efter att göra ditt företag bättre, mer effektivt och redo för framgång

Låt oss talas vid

VI HJÄLPER DITT FÖRETAG VÄXA

Entreprenör eller företagare? Står du inför viktiga beslut för att driva din verksamhet mot utveckling och expansion? Korredo redovisningsbyrå erbjuder mer än bara siffror i momsrapporten. Vi har bred kompetens för att stötta dig, vare sig det gäller bankfinansiering, likviditetsplanering, skatterådgivning eller affärsrådgivning vid förvärv, sammanslagningar eller försäljningar.

Vi ser till att styrelsearbetet i ditt företag inte bara blir en formalitet. En välorganiserad styrelse kan vara ett verkligt stöd och bollplank när viktiga beslut närmar sig. Vi avlastar dig gärna med förberedande arbete, beslutsunderlag och protokollskrivning så att du kan fokusera på diskussionerna.

Våra tjänster för tillväxt inkluderar:

 • Affärsrådgivning
 • Finansieringsunderlag för banken
 • Skatterådgivning
 • Styrelsestöd
 • Due diligence

Med oss som din redovisningsbyrå har du tillgång till kompetent rådgivning, oavsett om det är i Malmö, via telefon eller digitalt. Så slipp bekymra dig om detaljerna och fokusera på att bygga din framgångsrika verksamhet!

Korredo erbjuder:

 • Auktoriserade redovisningskonsulter
 • Affärsplanering
 • Breda branschkunskaper
 • Enkla och flexibla lösningar
 • God lokalkännedom
 • Ekonomi, juridik och rådgivning – Allt på samma ställe!
Låt oss talas vid

KORREDO SKAPAR KRAFT & TROVÄRDIGHET

För att få en bra grund till att fatta rätt beslut är det viktigt att veta hur företaget utvecklats med tiden. Vi hjälper er förstå resultat och bokslut genom att få kontroll och uppföljning av verksamheten, ofta genom digital redovisning.

Tillsammans väljer vår redovisningskonsult den metod som passar er bäst. Vi har många års erfarenhet av olika arbetssätt när det kommer till redovisning. Vi arbetar både digitalt eller med en mer traditionell redovisning. Vårt fokus ligger på personlig service och bemötande samt korrekt utförd bokföring och redovisning.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor!

Professionell redovisning i Göteborg: Korredo gör det åt er!

Är ni precis på väg att starta en verksamhet eller är ni kanske redan företagare? Har ni en växande verksamhet som nu kräver mer tid av er? Vill och behöver ni fokusera på er kärnverksamhet? Vi på Korredo förstår era behov, oavsett om det gäller löpande bokföring, deklaration, årsredovisning eller rådgivning.

Vår dedikerade redovisningskonsult i Göteborg tar hand om hela eller delar av det administrativa arbetet och ansvarar för er redovisning. Genom att skapa ett starkt partnerskap agerar vi som ett pålitligt stöd för ert företag, vilket möjliggör att ni kan fokusera på att uppnå era uppsatta mål. Låt Korredo vara er partner i framgång och låt oss tillsammans forma er företags framtid. Ni kan komma till vårt kontor och lämna papper mm, men du kan även sitta var du vill i världen och sköta allt digitalt.

Hållbart partnerskap: Korredo optimerar er redovisning!

Vår redovisningskonsult i Göteborg assisterar även större företag och företag med redovisningstjänster. Det kan handla om behov av redovisningstjänster någon gång i månaden eller årligen. Vi anpassar oss efter vad ni behöver av vår expertis! Här är några områden där vår redovisningskonsult i Stockholm kan stötta ert företag eller er ekonomiavdelning:

 • Löpande redovisning
 • Upprättande av månadsrapporter
 • Deklaration
 • Årsredovisningar
 • Bokslut
 • Tillhandahållande av revisor
 • Momsredovisning
 • Skattedeklaration
 • Lönehantering

Erfaren och kunnig redovisningskonsult – Vi finns här för dig!

Redovisning är ett av våra specialområden. Är du intresserad av att komma i kontakt med en kunnig, kundorienterad och erfaren redovisningskonsult/byrå? Du är välkommen att kontakta Korredo redan idag, så kan vi ha ett första möte där vi reder ut hur vi kan hjälpa dig.

Vi kan stödja dig inom en mängd redovisningsområden – bokföring, bokslut, projektredovisning, deklarationer med mera. Vi har ett starkt fokus på kontroll, kvalitet och trygghet. Vi är alltid tillgängliga och kan agera som bollplank och diskussionspartner i redovisningsfrågor. På det sättet kan vi vara en ovärderlig resurs för ditt företag både i med- och motgång.

Dela dina tankar

Att dela dina tankar hjälper andra att fatta välgrundade beslut och berikar vårt samhälle. Din feedback är viktig!

Skriv en snabb recension - 27/12/2023

Din upplevelse

Din recension idag formar en bättre morgondag för oss och andra kunder att göra välgrundade val. Delta i samtalet!

Skriv en snabb recension - 27/12/2023

Berätta din historia

Ge din röst som vägleder oss och inspirerar andra. Dela för att hjälpa oss att förbättra och få kontakt med vår community.

Skriv en snabb recension - 27/12/2023

Din framgång, vår prioritet – Vi tar hand om ditt pappersarbete!