Referenskunder för Korredo

Våra konsulter erbjuder dig personliga råd.

Norpho

Foto & Film. Att fota interiör handlar inte om att hitta många vinklar, det handlar om att fånga ögat hos betraktaren. 

Läs mer

Gemab Måleri AB

GEMAB har målare i Göteborg som utför allt inom måleriarbeten vid nybyggnation och renovering i Göteborg med omnejd. Våra duktiga och erfarna målare utför såväl små som stora och kvalificerade måleriarbeten åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Hos oss får du alltid fri offert och vi erbjuder även fast-pris-lösningar. 

Läs mer

Gesab byggställningar

Hyr din byggnadsställning inkl. ställningsbygare från Gesab. Vi är experter på byggställningar. Gör en offertförfrågan online idag. Branschens bästa service. För byggföretag, hantverkare och privatpersoner. Lönsamma helhetslösningar. Stora och små projekt. Snabbt svar på förfrågan. Rätt ställning i rätt tid. Branschens bästa ställningsbyggare.

Läs mer

GEMAB Fasad- & Taktvätt

GEMAB Fasad- & Taktvätt utför professionell tvätt av era fastigheter. Det finns många fördelar med att tvätta bort alger och mossa från tak och fasad, livslängd och minskat slitage, för att nämna några. Utöver det så blir fastigheten mer tilltalande för ögat! Kontakta oss om ni vill att vi ska hjälpa er säkra ert tak och fasads livslängd.

Läs mer

CiRKUS UNIK

Cirkus Unik vill göra världen lite bättre med hjälp av nycirkus. Cirkus är ett verktyg som ökar barnens självkänsla, samarbetsförmåga och ger dem möjlighet att tro på sina drömasina drömmar.

Läs mer

FRÅGOR KRING VÅRA TJÄNSTER? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig när det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.