Referenskunder för Korredo

Våra konsulter erbjuder dig personliga råd.

Boka 1 timma för gratis rådgivning

Norpho

Foto & Film. Att fota interiör handlar inte om att hitta många vinklar, det handlar om att fånga ögat hos betraktaren. 

Norpho

Gemab Måleri AB

GEMAB har målare i Göteborg som utför allt inom måleriarbeten vid nybyggnation och renovering i Göteborg med omnejd. Våra duktiga och erfarna målare utför såväl små som stora och kvalificerade måleriarbeten åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Hos oss får du alltid fri offert och vi erbjuder även fast-pris-lösningar. 

Göteborgs Entreprenadmåleri AB

Gesab byggställningar

Hyr din byggnadsställning inkl. ställningsbygare från Gesab. Vi är experter på byggställningar. Gör en offertförfrågan online idag. Branschens bästa service. För byggföretag, hantverkare och privatpersoner. Lönsamma helhetslösningar. Stora och små projekt. Snabbt svar på förfrågan. Rätt ställning i rätt tid. Branschens bästa ställningsbyggare.

GESAB byggnadsställningar AB

GEMAB Fasad- & Taktvätt

GEMAB Fasad- & Taktvätt utför professionell tvätt av era fastigheter. Det finns många fördelar med att tvätta bort alger och mossa från tak och fasad, livslängd och minskat slitage, för att nämna några. Utöver det så blir fastigheten mer tilltalande för ögat! Kontakta oss om ni vill att vi ska hjälpa er säkra ert tak och fasads livslängd.

GEMAB Fasad- & Taktvätt

CiRKUS UNIK

Cirkus Unik vill göra världen lite bättre med hjälp av nycirkus. Cirkus är ett verktyg som ökar barnens självkänsla, samarbetsförmåga och ger dem möjlighet att tro på sina drömasina drömmar.

Cirkus Unik

Kontakta oss som Redovisningsbyrå på plats eller digitalt

Genom att undvika papper och onödiga transporter kan vi tillsammans minska vår miljöpåverkan och spara värdefull tid. Din trygghet är viktigast för oss och därför är alltid ett personligt möte eller telefonrådgivning bara ett samtal bort. 

Kontakta oss redan idag för att se hur Korredo korrekt, personligt och enkelt kan hjälpa ditt företag.